• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

AutoWereld

AutoWereld is het magazine voor de autoliefhebbers, met de nadruk op nieuws, dromen, passie, lifestyle, sport en competitie. AutoWereld wil de emotie en passie van zijn journalisten verspreiden via een verzorgde en aantrekkelijke lay-out, ondersteund door kwaliteitsvolle beelden. Kortom, een moment van puur plezier. De Profacts-studie ‘New car buyers survey’ toont aan dat 7 van de 10 kopers van een nieuwe auto voor hun aankoop gespecialiseerde automagazines en -websites raadplegen. Diezelfde studie bevestigde ook dat onze automagazines en -websites ‘top of mind’ zijn bij de kopers van een nieuwe auto. Het prijzenkatern, genoemd ‘oranje katern’ is een van de meeste gelezen rubrieken door de toekomstige kopers.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: