• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

WENDY

Wendy - Een zoektocht naar geluk

WENDY gaat vol door op de succesrijke, ingeslagen weg. Met de katernen Liefde & Vriendschap, Vrijheid & Balans, Energie & Gezond en Geven & Ontvangen blijft Wendy van Dijk zich inzetten voor een gelukkiger Nederland. Met een online platform en een feel good glossy neemt ze je mee op een inspirerende zoektocht naar geluk. Zeven keer per jaar komt er een prachtig magazine uit vol inspirerende verhalen, interviews met grootheden uit het buiten- en binnenland, beeldreportages, columns van o.a. Halina Reijn, Nicolette Kluiver, Susan Smit en Goedele Liekens en praktische tips en adviezen om je leven makkelijker te maken. Tot slot kun je via de website www.wendyonline.nl en de sociale media Facebook en Instagram WENDY op de voet (24/7) volgen!

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: