• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

IPAN

IPAN is een netwerk van ondernemers die werkzaam zijn in digitale media. IPAN (Interactive Professional Association Netherlands) is opgericht in mei 1998. Het doel van IPAN is het helpen van haar leden door het gezamenlijke netwerk en het delen van kennis. De vereniging wordt geleid door een vijfkoppig bestuur van vrijwilligers. De Raad van Advies, met kopstukken uit het interactieve bedrijfsleven, begeleidt de vereniging. IPAN biedt ondernemers die werkzaam zijn in de interactieve media de kans om met mede-ondernemers kennis uit te wisselen en bovendien een gezellige tijd te hebben. Vele leden komen bij elkaar op IPAN-avonden in Dauphine en verschillende andere activiteiten gedurende het jaar.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: